شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
خانه / اخبار پزشکی / کند کردن سرعت پیشرفت آلزایمر با آب انار

کند کردن سرعت پیشرفت آلزایمر با آب انار

آب-انار

پزشکان آلمانی معتقدند؛ مصرف آب انار، سرعت پیشرفت آلزایمر را کند می‌کند بنابراین کسانی که مستعد این بیماری هستند، بهتر است آب انار را در برنامه غذایی روزانه‌شان بگنجانند.

پیشگیری از آلزایمر تنها فایده این یاقوت های قرمز نیست، محققان در آلمان معتقدند که مصرف آب انار در دوران بارداری از بروز آسیب‌های بعدی مغزی در جنین پیشگیری می‌کند.

همچنین آب انار جزو آب‌میوه‌هایی است که خواص آنتی‌اکسیدانی قوی داشته و در پیشگیری از بیماری‌های قلبی، سکته و حمله قلبی نقش مۆثری دارد.

یک لیوان آب انار حدود ۴۰ درصد ویتامین C مورد نیاز روزانه شما را تأمین می‌کند و علاوه بر این، منبع خوبی از ویتامین‌های A، E و اسیدفولیک است. مقدار آنتی‌اکسیدان موجود در آب انار حتی ۳ برابر چای سبز است.

از دیگر خواص این میوه می‌توان به رقیق‌کردن خون اشاره کرد. انار از ایجاد پلاک در عروق خونی جلوگیری می‌کند و کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *